Göteborg - Halland - Västra Götaland

Mats_B_presentation_Fo.jpgVälkommen till Forsgrens Timmerhus i Göteborg, Halland och Västra Götaland !

Hos oss förverkligar Du Dina drömmar om att bygga nytt hus. Våra hus kan anpassas till kundens önskemål med utgångspunkt från att varje familj är unik, med individuella krav och önskemål.
Genom att tillverka några av marknadens mest energisnåla hem, tar vi även ansvar för vår värld och bidrar till en sund och hållbar livsstil.

 Vem är jag?

Jag heter Mats Boman. Är 50 år. Bor i södra Göteborg sedan flera år med min sambo och har en son och en dotter. Min fritid delar jag mestadels med min sambo, där intresset för vårt hus och hem tar stor del. Jag är mycket sportintresserad och tränar själv 2-3 gånger i veckan. Jag har jobbat med försäljning under hela mitt yrkesliv, de senaste 8 åren inom försäljning av hus.

Eftersom jag alltid haft ett stort intresse av byggnation och boende så ligger det mig varmt om hjärtat att arbeta som säljrepresentant för Svenska Husgruppen AB, där man alltid levererar hög standard och kvalitet både vad det gäller material och service till dig som blivande husägare.

Under alla år jag har jobbat med försäljning har min drivkraft varit att få nöjda kunder, vilket kräver stort engagemang och en bra produkt men framförallt en förståelse för kundens behov och tydlig information.

 

Vad kostar husdrömmen?

Kostnaden att bo i ett nybyggt hus är lägre än på länge. Vi gör en kostnadsfri och icke bindande produktions samt boendekostnadskalkyl. Kalkylen visar dels den totala kostnaden för just ditt drömhus, dels vad boendekostnaden per månad blir med räntor, driftskostnader mm. Räntorna är i dagsläget på en rekordlåg nivå och då framförallt de långa. Det innebär att man kan budgetera sina boendekostnader under lång tid.

Entreprenörer

Vi samarbetar med lokala entreprenörer med lång erfarenhet av husbyggnation som tillsammans med oss har samma mål:
Nöjda kunder och en byggnation med hög kvalitet!

Kontakta gärna mig, så kan jag berätta mer om vad Forsgrens Timmerhus kan göra och har att erbjuda dig för att husdrömmen skall gå i uppfyllelse.

Har du mark/tomt som du vill ha hjälp med att stycka/sälja är du mycket välkommen till mig, så hjälper jag till på bästa sätt.

Mats Boman
Svenska Husgruppen AB
The House
Björklundavägen 24
436 55 Hovås

070-625 06 66
mats.boman@svenskahusgruppen.se